Nieuwe tweedehands winkel aan het Onderlangs: ReDo22

BARENDRECHT – Volgende week dinsdag (12 juli) opent de nieuwe winkel ReDo22 de deuren in het centrum van Barendrecht. De winkel is gevestigd aan het Onderlangs 28 (‘achter’ ‘t Vlak) en richt zich op de verkoop van “leuker, beter en mooier Secondhand aanbod. Kom langs in de winkel en snuffel gezellig rond tussen recent en ouder Secondhand“.

Tweedehands spullen kunnen ook worden ingeleverd bij de winkel, eigenaar Ian Overduin vertelt hierover: “Inleveren van Secondhand goederen wordt op prijs gesteld, wij proberen de goederen zoveel mogelijk een tweede leven te geven. Indien nodig worden ingeleverde spullen opgeknapt of gepimpt.” De winkelier neemt geen groot meubilair en oude tv/radio apparatuur in.

Open

De winkel is (vanaf dinsdag 12 juli) op dinsdag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Na de schoolvakantie volgt een officieel openingsmoment.

Pinnen in de winkel is mogelijk, maar het aanbod wordt ook regelmatig online geplaatst en is te vinden via letswebshop.nl onder de naam ReDo22. Momenteel staan hier al een aantal boeken, films, een retro klokje, Delfts Blauw en kopjes en schoteltjes in.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »