GVB Twisters 3de bij voorronde NK Cheerleading 2015

BARENDRECHT – Op zondag 1 februari was het zover. Na maanden van voorbereiden en hard trainen (foto’s) hebben de dames van de GVB Twisters All-Star Cheerleaders hun wedstrijddebuut gemaakt tijdens de eerste voorronde van het NK Cheerleading 2015 georganiseerd door de Dutch Cheerleading Association (DCA).

Spanning

De spanning zat er goed in bij de dames en de druk om te presteren was duidelijk aanwezig, toch ging de routine erg goed, weliswaar niet foutloos, maar de dames waren absoluut tevreden over hun prestatie. De routine was een 1.30min durende mix vol met stunts en acrobatische toeren gechoreografeerd op een snelle, opzwepende muziekmix.

Stunten

De GVB Twisters hebben deelgenomen in de categorie All-Girl Senior Groupstunt, een categorie met geduchte en ervaren tegenstanders. Toch wisten de dames een mooie 3de plaats te veroveren en goede punten te scoren.

De volgende uitdaging is al over anderhalve maand, begin April zullen de GVB Twisters deelnemen aan de tweede voorronde van he NK Cheerleading.

Uitbreiding team

Vanaf maart wordt het GVB Twisters team uitgebreid met een instap-groep, bedoeld voor meiden vanaf 13 jaar die graag willen leren Cheerleaden. Meer informatie over de GVB Twisters is te vinden op de website www.gvbarendrecht.nl of via Facebook (GVBTwisters).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »