Leerlingen Calvijn vermaken kinderen van Het Kompas en De Ark in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Zowel kinderen van basisschool Het Kompas als die van De Ark zijn afgelopen maandag vermaakt door leerlingen van het Calvijn Groene Hart. Groep 8 van Het Kompas won een middag sporten en op De Ark werden poppenkastvoorstellingen verzorgd.

Sportmiddag

Floor Prikker uit groep 8 van basisschool Het Kompas was dit jaar een van de gelukkige winnaars van Calvijn Groene Harts Sinterklaaskleurwedstrijd. Zij mocht daarom afgelopen maandag samen met haar hele klas komen genieten van een sportmiddag, geheel verzorgd door docente lichamelijke opvoeding van Calvijn. De kinderen hebben genoten van de bijzonder sportactiviteiten en na afloop natuurlijk ook van het lekkers dat de kers op de taart vormde.

Poppenkastvoorstelling

Afgelopen maandag hebben de mavo-examenkandidaten van Calvijn Groene Hart weer een poppenkastvoorstelling verzorgd op basisschool de Ark. Ditmaal ging het verhaal over Alice in Wonderland.De Calvijnleerlingen gebruikten niet alleen de traditionele handpoppen, maar speelden zelf ook als pop of personage mee. Zowel de kleutertjes als de examenkandidaten zijn weer een bijzondere, geslaagde ervaring rijker.

Foto’sBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »