ZPB Zwemvierdaagse haalt €2.900 op voor goede doel Maarten van der Weijden

BARENDRECHT – Vorige week organiseerde ZPB Barendrecht de Zwemvierdaagse in het Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht. Het startschot voor de 130 deelnemers werd maandag 20 juni gegeven door wethouder Stolk (sport). Gedurende de 5 dagen daarna moesten de deelnemers, voor een volle stempelkaart, vier avonden komen zwemmen.

Naast de zwemvierdaagse konden deelnemers ook bieden op een wedstrijdje 100m vrije slag met/tegen Maarten van der Weijden. De top 5 hoogste bieders mochten afgelopen zondag met de Olympiër het zwembad in duiken.

Cheque

De totale opbrengst van de Zwemvierdaagse, de wedstrijd met Maarten van der Weijden en de loterij van afgelopen zondag komt ten goede aan het goede doel. ZPB kon hierdoor een cheque van €2900,- overhandigen aan de Maarten van der Weijden Foundation: “Super trots dat we dit mooie bedrag konden uitreiken aan Maarten van der Weijden.

Foto’s: Links bovenin: Maarten van der Weijden met de cheque en ZPB hoofdtrainer van de zwemafdeling, Martijn Zuijdweg. (Andere foto’s, fotograaf: Sjoerd Feenstra)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »