Beren bezorg- en afhaalrestaurant naar de Middenbaan

BARENDRECHT – Er wordt momenteel gewerkt aan het openen van een ‘Beren Bezorgrestaurant’ op de Middenbaan in Barendrecht. In de nieuwbouw aan de Middenbaan 64 was ruimte voor 11 studio’s en voor één commerciële winkelruimte.

Deze winkelruimte, voorheen speelgoedwinkel Intertoys, zal worden gebruikt voor het realiseren van een Beren bezorg en afhaalrestaurant.

Beren bezorgrestaurant

De ingang van het bezorg/afhaalrestaurant komt in de winkelstraat van de Middenbaan. Hier kan het eten worden besteld/afgehaald, is er een wachtruimte voor klanten en is een groot deel van de bijna 100m² grote ruimte bestemd voor de keuken. Ook is er een ruimte voor de bezorgkoeriers. De koeriers werken via een in/uitgang aan de achterzijde van het pand; beneden aan het Onderlangs.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwbouw aan de Middenbaan wordt opgeleverd en/of wanneer het restaurant de deuren gaat openen. De maaltijden van de Bezorgbeer in Barendrecht worden vooralsnog bezorgd vanuit een bedrijfspand op bedrijventerrein Bijdorp.

Artikelfoto: De nieuwbouw op de Middenbaan (foto van begin april 2022)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »