Zaterdag opent Jaya's in winkelcentrum Carnisse Veste

BARENDRECHT – Zaterdag 2 juli om 12:00 uur verricht wethouder Lennart van der Linden de opening van Jaya’s. De winkel voor ‘good coffee, good food en good ice cream‘ is gevestigd aan de Van Beuningenhaven 45, bovenaan de roltrappen van winkelcentrum Carnisse Veste aan de kant van het Havenhoofd.

Bij Jaya’s zullen regelmatig activiteiten op het programma staan. Zaterdag wordt daarvan al een voorproefje gegeven. Micky Mouse is present, kinderen kunnen zich laten schminken, een DJ draait muziek en er is een fotowedstrijd. De openingsactiviteiten zijn van 9:30 tot 17:30 uur. Het 2e bolletje ijs is deze dag gratis.

Jaya’s

Als het aan de Barendrechtse initiatiefnemer Khalid Kassrioui ligt, wordt Jaya’s een echte hotspot voor iedereen. ,,Gezinnen met kinderen, jonge mensen, oudere bezoekers van het winkelcentrum, iedereen is hier welkom voor een goede kop koffie, een lekker ijsje, goed brood of een brunch met gezonde ingrediënten. En dat alles omlijst met gezellige muziek, gratis wifi en tegen betaalbare prijzen”, aldus Khalid. Als het mooi weer is, wordt de ‘hotspot’ uitgebreid met een royaal terras tussen de roltrappen.

Jaya’s werkt samen met gerenommeerde toeleveranciers. Zo wordt het ijs geleverd door De IJssalon, komt het brood van Jordy’s Bakery uit Rotterdam en levert Sue de zoetigheden zonder suiker. De koffie in allerlei soorten is van het Italiaanse koffiemerk Cento.

De naam van Jaya’s is ontleend aan de namen van Khalid’s dochters Jayda en Yara. ,,Zij vroegen om een ijssalon wat dichter bij huis. Eigenlijk is zo het idee voor dit concept ontstaan”, lacht Khalid.

Jaya’s is open van maandag tot en met woensdag van 9.30 tot 21 uur en van donderdag tot en met zondag van 9.30 tot 22 uur. Wie in de bediening aan de slag wil bij Jaya’s is van harte welkom.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »