Jaya's opent begin juli de deuren in de Carnisse Veste

BARENDRECHT – In juli verwacht Jaya’s de deuren te openen van een nieuwe horecazaak in winkelcentrum Carnisse Veste. Een maand geleden werd er begonnen met slopen en opnieuw opbouwen van het pand om de nieuwe winkel in gereedheid te brengen voor de opening.

Jaya’s promoot zichzelf met de slogan: “Good coffee, Good food, Good ice cream” (goede koffie, goed eten en goed ijs). De horecazaak zal zich vestigen in het voormalige pand van Limburgia, op de kop van het winkelcentrum aan de kant van het Havenhoofd, direct bovenaan de roltrap.

Jaya’s

Jaya’s is Dé Hotspot van Barendrecht waar je terecht kunt voor een lekker ijsje van De Ijssalon, voor een all day brunch of een lekker taartje van Sue. En natuurlijk ontbreekt de lekkere koffie niet aan het assortiment. En dit alles ook nog eens in een setting waar niemand zomaar aan voorbij kan lopen“, aldus de nieuwe ondernemer in het winkelcentrum.

Ping Properties, eigenaar van de Carnisse Veste over de komst van Jaya’s: “De ruimte wordt de aankomende weken verbouwd en zal naar verwachting begin juli geopend worden. Jaya’s is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen gelegenheid is waar je als winkelend publiek rustig kunt genieten van een goede lunch en lekkernijen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »