Geslaagde verenigingsdag Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Gymnastiekvereniging Barendrecht is één van de verenigingen welke meedoet aan de ‘Cash voor je club‘ actie op Carnisseveste. Afgelopen zaterdag organiseerden zij hun verenigingsdag bij winkelcentrum Carnisse Veste.

Deze was groots opgezet en professioneel aangepakt. Zo waren er demonstraties te zien van de ritmische gymnastiek, jazzdans, streetdance, zumba kids en de dames- en herenselectie turnen. Ook waren er diverse beweegpleinen aanwezig waar de kinderen uit het winkelend publiek zich konden vermaken met ritmisch gymmen, dansen en turnen. De gymnastiekvereniging kreeg veel complimenten en zij hebben deze dag dan ook een hoop actiemunten verzameld.

Kleding en materialen

Het sponsorgeld zal worden besteed aan nieuwe kleding voor de jazzdans en materialen voor de ritmisch gymnastiek, de peuter/kleutergym en de turngroepen. Spaart u mee voor de gymnastiekvereniging? U ontvangt een actiemuntje bij elke bestede €5,- op één van de winkels op Carnisseveste. U kunt de blauwe actiemuntjes deponeren in het display met het logo van GV Barendrecht.

Foto’s en video’s


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »