Winkelcentrum Carnisse Veste, Carnisselande, Barendrecht

BARENDRECHT – Winkelen én je favoriete regionale vereniging steunen? Van zaterdag 10 september tot en met zaterdag 22 oktober 2016 maakt winkelcentrum Carnisse Veste dat mogelijk met de actie ‘Cash voor je club’. In totaal is er maar liefst € 5.000,- te verdelen.

Vijf verenigingen doen mee aan deze actie: BVV Barendrecht, GV Barendrecht, Maasoever Spoorweg, Showgroep Liberté en TV Smitshoek. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld binnenhalen.

Munten voor verenigingen

Voor iedere € 5,- die de consument tussen 10 september en 22 oktober bij de winkels in winkelcentrum Carnisse Veste besteedt, krijgt de vereniging een Carnisse Veste munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplay van de favoriete vereniging. De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum beneden in passage bij Albert Heijn en Jumbo. Pro rato worden de bijdrages aan de verenigingen toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging krijgt toebedeeld, des te meer geld ze na afloop ontvangt. Je hebt dus direct invloed op ‘Cash voor je club’!

Op zaterdag 10 september om 11.00 uur vindt de officiële start van de actie plaats. Op iedere verdere zaterdag gedurende de actie presenteert een vereniging zich bij het winkelcentrum. De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze in het winkelcentrum bekend gemaakt op zaterdag 29 oktober om 15.00 uur.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »