Sinterklaas en Zwarte Piet, Centrum Barendrecht

BARENDRECHT – VriendenvoorVrienden Barendrecht zet zich in voor mensen in de regio die minder te besteden hebben. Het zal u niet verbazen dat de december maand voor hen niet altijd even leuk is. Waar op veel plaatsen het Sinterklaasfeest gepaard gaat met mooie cadeaus, hebben veel gezinnen om ons heen, hier helaas niet de (financiële) middelen voor.

Speciaal voor deze gezinnen worden er meerdere thema party’s georganiseerd en op 26 november een groot Sinterklaasfeest waar de kinderen extra in het zonnetje gaan worden gezet en niemand anders dan Sinterklaas zelf langs zal komen met zijn Pieten!

Speelgoedinzameling

“Aangezien VriendenvoorVrienden Barendrecht volledig afhankelijk is van donaties, willen wij hierbij graag een beroep op u doen! Wij zijn op zoek naar kinderspeelgoed zodat alle kindjes een cadeau kunnen ontvangen van de goede Sint & Piet. We zoeken speelgoed dat heel, schoon en compleet is en omdat we willen dat de kinderen er echt mee kunnen spelen,  vragen we GEEN boeken, dvd’s, knuffels of baby speelgoed te geven.”

“Heeft u nou iets te doneren dan kan u dit afgeven op zaterdag 17 september tussen 13:00 en 15:00 op Het Treftpunt te Barendrecht of u kunt contact opnemen via emailadres vriendenvoorvriendenbarendrecht@outlook.com om een afspraak te maken.”

Vrienden voor Vrienden

Kent u nou ook iemand die een beetje hulp kan gebruiken? Dan kunnen ze zich aanmelden op de VriendenvoorVrienden Barendrecht pagina op Facebook en als donateur verwelkomen we u natuurlijk ook graag als vriend. Daar kunt u ook meer informatie vinden over dit VriendenvoorVrienden Barendrecht intiatief.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »