Speciale BSO van start bij De Zorgnijverij

BARENDRECHT – Deze week is het de derde week van een speciale BSO in de Zorgnijverij. Erna Noordijk, bestuurder van de Zorgnijver: “We zijn blij dat we hiermee gestart zijn. Bij zowel de ouders als de kinderen bemerken wij dat wij in een behoefte voorzien. De kinderen hebben een fijne middag en het thuisfront wordt even ontlast van de zorg waarmee zij dagelijks geconfronteerd worden.

Zorgnijverij

In de Zorgnijverij bieden wij een ontspannen programma aan, uiteraard onder professionele begeleiding. Om 14.30 uur worden de kinderen opgehaald uit school, zij gaan rustig spelen, knutselen of gewoon even lekker relaxen. Gekeken wordt naar de behoefte van het individuele kind. Om 16.15 uur gaan we de maaltijd voorbereiden, die we samen om 17.00 uur gaan opeten. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur worden de kinderen opgehaald.

Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. De Zorgnijverij heeft een zorgcontract met de BAR gemeenten. Uw kind kan bij ons terecht met een ZIN (zorg in natura)- of PGB (persoonsgebonden budget) indicatie. Wanneer u geïnteresseerd bent dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »