Jazzdans en streetdance van Gymnastiek vereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Er zijn verschillende sporten te beoefenen bij de Gymnastiek Verenging Barendrecht. Twee daarvan zijn de jazzdans en streetdance.

De jazzdansgroepen zijn al heel wat jaren aan de vereniging verbonden en brengen veel dans plezier bij kinderen van 2,5 tot volwassenen. De enthousiaste leiding geeft elke week leuke en afwisselende lessen. We hebben nog een aantal plaatsen in een aantal groepen, zoals in recreatie 1 (groep 2 van de basisschool), recreatie 2 (groep 3 van de basisschool), recreatie 3 (groep 4 van de basisschool), recreatie 6 (Groep 6 en 7 van de basisschool) en recreatie 7 (groep 8 van de basisschool en voorgezet onderwijs).

Sinds vorig jaar hebben we ook een streetdancegroepen bij de vereniging. Deze groepen zijn al hard gegroeid maar zoeken ook nog enthousiaste dansers en danseressen.

Wilt u een proefles aanvragen dat kan via gvbarendrecht.nl. Voor vragen kunt u mailen met jazzdancing [@] gvbarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »