BARENDRECHT – Deze maand begint de herhalingscursus bij de Barendrechtse EHBO-vereniging weer. Heeft u een EHBO diploma en wilt u dit geldig houden? Volg dan de herhalingscursus in uw eigen woonplaats. Er zijn verschillende cursusavonden, waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. Ook reanimatie en AED training horen bij deze herhalingscursus.

Deze gezellige en leerzame avonden beginnen om half 8 en vinden plaats in ‘het Trefpunt’. Onder leiding van onze kaderinstructeur oefenen we veel met praktijkvoorbeelden. Met behulp van lotus slachtoffers wordt de situaties geoefend. Er is altijd grote behoefte aan mensen met een EHBO- diploma. Houdt uw diploma geldig!

U kunt zich aanmelden via de secretaris van de vereniging. Ook als u vragen heeft kunt u een mailtje sturen naar secretaris [@] ehbo-barendrecht.nl. U bent van harte welkom!

Helaas is het momenteel niet mogelijk om nieuwe EHBO’ers op te leiden: mailen naar secretaris [@] ehbo-barendrecht.nl kan echter altijd, zodat de vereniging een beeld kan krijgen over hoeveel vraag hier naar is.

EHBO Vereniging Barendrecht

De EHBO Vereniging Barendrecht is opgericht in 1928 en kent momenteel ongeveer 45 leden. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp bij Ongelukken. De lessen en bijeenkomsten vinden plaats op de eerste verdieping van gebouw ‘het Trefpunt’ aan de Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »