Nieuwe bezorgdienst: Binnen 2 uur boodschappen uit Barendrechtse supermarkt

BARENDRECHT – Barendrecht kent sinds kort een nieuwe boodschappen bezorgdienst. Het bedrijf DirectBoodschappen is twee weken geleden begonnen met bezorgen in Barendrecht: “Ons doel is om de boodschappen met alle gemak bij de bewoners van Barendrecht te leveren. Dit zullen we binnen 2 uren doen.

Naast de boodschappen zelf betaal je €2,99 voor de bezorging. Indien ‘zo snel mogelijk’ niet schikt kan er gekozen worden voor een ander aflevermoment.

Lokale supermarkt

Je bestelt als klant vooraf via de website je boodschappen uit een deel van het assortiment van de lokale Jumbo of Albert Heijn supermarkt. De exacte prijzen hiervoor staan op de website en zijn 15% duurder t.o.v. de prijs in de winkel. Een bezorger gaat vervolgens naar de supermarkt, verzamelt de producten en komt deze bij u afleveren. De minimale bestelling bedraagt €15.

De bezorgdienst heeft de afgelopen twee weken de eerste klanten mogen verwelkomen, hierdoor is het servicegebied inmiddels uitgebreid naar Heerjansdam en Rhoon.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »