Extra grote Grote Gymshow door Gymnastiekvereniging Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De 1.200 leden van Gymnastiekvereniging Barendrecht gaven gisteren (Zaterdag 27 juni 2015) maar liefst vier spetterende shows in sporthal de Driesprong. In de ochtendshow werd gestart met de jongste leden van de gymnastiekvereniging. De middagshows werden zeer druk bezocht waardoor er lange rijen voor de sporthal stonden.

Iedere show bevatte 1,5 uur gymnastiek en dans. In de zaal zaten bij iedere show honderden bezoekers: van papa’s en mama’s tot opa’s en oma’s, vrienden en bekenden en andere geïnteresseerden in gymnastiek en dans.

Grote Gymshow

De show van 19:00 uur was de laatste van de dag en duurde daarom bijna nog een uur langer. Een grote diversiteit aan dans en gymnastiek kwam voorbij: sommigen stonden voor het eerst in de schijnwerpers op het podium, anderen hadden juist hun laatste optreden. Zowel gymnastiek, zumba, turnen, jazz, twirlen, dans als cheerleading kwamen voorbij in de show.

Tijdens de show werd het publiek meegenomen op een reis over de wereld. Ieder optreden was gelinkt aan een wereldstad of continent. De act en muziek sloten hier uiteraard naadloos op aan. Dankzij 15 helpers rond het podium werden de acts in razend tempo op en afgebouwd.

De organisatie was mogelijk dankzij vele helpende handen en sponsoren. Voorzitster Rowan Huijgen van Gymnastiekvereniging Barendrecht sprak haar dank uit voor al deze hulp om de Grote Gymshow mogelijk te maken.

Bekijk hier het fotoverslag en de video van de vierde en laatste show van de dag.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »