G-voetbaltoernooi 2016 op Sportpark de Bongerd!

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Verspreid over 39 teams zijn de 400 G-voetballers vanochtend (Woensdag 3 augustus 2016) van start gegaan met het landelijke G-voetbaltoernooi bij BVV Barendrecht. Dit jaarlijks terugkerende toernooi wordt speciaal voor de G-voetballers uit heel Nederland georganiseerd door Coaches Betaald Voetbal (CBV), in samenwerking met de KNVB, Fonds Gehandicaptensport en BVV Barendrecht.

Bekijk hier alle groepsfoto’s van de G-voetbalteams en bekijk hier het volledige fotoverslag van het toernooi.

De teams stonden onder leiding van (assistent) coaches van bekende Nederlandse voetbalclubs. De wedstrijden werden gefloten door scheidsrechters uit het betaalde voetbal. Het was voor de spelers en het publiek dan ook een mooie dag om selfies en handtekeningen te scoren met hun helden.

G-Voetbal

Vanmorgen stelden de spelers zich op het hoofdveld voor aan het publiek. In tegenstelling tot het stralende zonnetje van vorig jaar begon de dag vandaag (Woensdag 3 augustus 2016) regenachtig. Pas in de loop van de middag klaarde het op en straalde een zonnetje over Sportpark de Bongerd.

Wethouder Dirk Vermaat sprak de spelers vanochtend (Woensdag 3 augustus 2016) toe en verrichtte daarmee de officiële opening van het toernooi. Naast poulewedstrijden werd er ook gestreden in een penaltycompetitie. Aan het eind van de middag ontvingen alle winnaars hun prijzen uit handen van bondscoach Danny Blind. Na afloop hiervan werd de sportieve dag afgesloten met een maaltijd in de kantine van BVV Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Sport


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »