Video: "VV Smitshoek in 't Stenen tijdperk"

BARENDRECHT – [Video] Aan de website met terugkijkfilms van Bas Romeijn is weer een filmpje toegevoegd. Bas vertelt hierover: “Ergens in de late 60-er jaren maakte Cees van den Heuvel opnamen in kleur van “zijn” voetbalclub Smitshoek. Een ratjetoe van op zichzelf staande beelden die door mij niet te benoemen waren, maar wel een uniek stukje clubgeschiedenis.

Helaas hadden de opnamen het benauwd hadden gekregen door een te hoge bewaartemperatuur. Bij de eerste aanblik van de verschrikkelijke verkleuring dacht ik, daar maak ik dan maar zwart-wit van, uiteindelijk heb toch maar geprobeerd om er weer echte kleuren in te krijgen. Het resultaat ? Noem het maar een film opgenomen in HEUVELCOLOR met real Climate Effects.

De beelden uit `t Stenen tijdperk van VV Smitshoek, spreken voor de ingewijden waarschijnlijk voor zich, en voor alle andere kijkers geven ze een aardig beeld van de pionierstijd van de VV Smitshoek. Daarom geen toegevoegd commentaar maar alleen wat muziek.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Historie


Video: Bas Romeijn, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »