Nieuwe wethouder Leon van Noort (VVD) beëdigd

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Leon van Noort (VVD), opvolger van vertrekkend wethouder Jeroen Gebben, is gisteravond (Dinsdag 15 september 2015) tijdens de raadsvergadering benoemd tot wethouder. Daarnaast werden Ed Mol en Marcel Eichhorn beëdigd. Ed Mol vervangt tijdelijk Reshma Roopram (PvdA), zij is momenteel met zwangerschapsverlof. Marcel Eichhorn vult op zijn beurt de vrijgekomen positie van buitengewoon commissielid in.

Naast het officiële deel met de geloofsbrieven en het stemmen van de raadsleden was er ook kort de tijd om de nieuwe leden te feliciteren. Familie en vrienden van de benoemde leden waren bij dit officiële moment in de raadszaal aanwezig.

Wethouders wissel

Leon van Noort zal per 1 oktober officieel starten met zijn wethouderschap in Barendrecht. Hij neemt de portefeuille van wethouder Gebben over. Dhr. Gebben startte gisteren (Dinsdag 15 september 2015) met zijn nieuwe baan als Voorzitter van het College van Bestuur van het Edudelta College.

Van Noort is op dit moment nog raadslid in Lansingerland. Hij zal hier voor 1 oktober 2015 vertrekken zodat hij in Barendrecht kan beginnen. Bij zijn beëdiging is door de raad tevens ontheffing verleend om binnen het komend jaar naar Barendrecht te verhuizen (i.p.v. per direct), hij woont nu nog met zijn gezin in Lansingerland.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Politiek


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »