Kraampjes / Markt, WinterFeest Barendrecht 2014

BARENDRECHT – Op 12 december zal het 7e WinterFeest worden georganiseerd in de kern van het oude centrum van Barendrecht. Na de succesvolle eerdere WinterFeesten zal in 2015 weer een kerstmarkt in de buitenlucht worden gehouden die, naar de organisatie hoopt en verwacht, weer groter zal zijn als vorig jaar.

Zie ook: Winterfeest Barendrecht 2014

Daarnaast zullen uiteraard in de Dorpskerk, Snuffelmarkt en Ontmoeting, bij de Historische Vereniging en in de Watertoren allerlei activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

Winterfeest

Op het Doormanplein zal van 12.00 tot 20.00 uur non-stop live muziek te horen zijn, met om 19.00 uur de traditionele volkskerstzang, voorafgegaan door de lichtjesoptocht door de wijk. Als klapper van 20.00 tot 21.00 uur weer een prachtig optreden in de feestelijk verlichte Dorpskerk.

Er zullen nog een aantal nieuwe attracties bijkomen, maar die moeten eerst verder worden uitgewerkt, een en ander hangt natuurlijk samen met het budget dat de organisatie weer weet te verzamelen bij de sponsoren.

Kraam huren

Over al deze zaken wordt u over enkele weken weer volop geïnformeerd. Heeft u interesse voor een kraam op de buitenkerstmarkt dan kunt u dit mailen naar : kraam@winterfeestbarendrecht.nl

« | »