Dajong Computervrienden helpt Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT – In deze moderne tijd ontkomt óók een organisatie als de Stichting Voedselbank Barendrecht niet aan het volgen van de digitale snelweg. De oude, papieren, klantenadministratie was eerder al vervangen door een digitale variant. Als gevolg van het feit dat het verzamelen van gegevens tijdens de intake- en evaluatiegesprekken nog steeds op papier geschiedde, moesten alle gegevens tweemaal worden geregistreerd.

De Stichting Dajong, een goede bekende én supporter van onze lokale Voedselbank heeft inmiddels een oplossing voor dit probleem geboden. Bij het horen van de ontstane situatie bood Johan Terdu, manager van de Stichting Dajong, dan ook spontaan een tweetal nieuwe notebooks aan. Met behulp van deze apparatuur kunnen alle relevante gegevens nu direct in de applicatie Voedselbank.nu worden geregistreerd en zijn formulieren overbodig geworden.

Op de foto de overhandiging van de notebooks door manager Johan Terdu aan Jan Broeders, secretaris van de Stichting Voedselbank Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »