Leerlingen De Hoeksteen versieren fietsen ter afsluiting van verkeersveiligheidsproject

BARENDRECHT – [Foto’s] Leerlingen van de Hoeksteen hebben vanochtend (Vrijdag 23 juni 2017) de verkeersveiligheid-10-daagse afgesloten met een fietsenversiering wedstrijd. Tientallen kinderen hadden hun fiets opgeleukt én veiliger/zichtbaarder gemaakt.

Directeur Theo Douma zette 4 leerlingen extra in het zonnetje omdat zei hun fiets extra mooi, opvallend of veilig hadden gemaakt. Zij kregen hiervoor een extra presentje. Alle leerlingen kregen namelijk al kralen die ze aan hun spaken kunnen doen om in het donker beter zichtbaar te zijn.

Veiligheid Kruidentuin

De afgelopen 10 dagen organiseerde de school diverse activiteiten om de verkeersveiligheid rond de school onder de aandacht te brengen. De Hoeksteen is gevestigd in de MFA Kruidentuin, aan de overkant zitten ook nog diverse instanties, dit maakt dat het regelmatig erg druk is met auto’s in het smalle straatje. Met de activiteiten moedigt de school leerlingen (en ouders) aan om op de fiets of lopend naar school te komen.

Zie ook: Juichactie van leerlingen bij MFA Kruidentuin, boodschap: Kom op de fiets ipv met de autoBekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »