Sportieve BarendrechtNU Beachcup op zonovergoten Bongerd Beach

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Vrijdag 23 juni 2017) vond de BarendrechtNU Volleybal Beachcup plaats op sportpark de Bongerd. Twaalf teams streden een avond lang tegen elkaar voor de grote beker. Uiteindelijk wist het team De Vishelden het toernooi te winnen. Zij ontvingen uit handen van wethouder van der Linden de beker. De wethouder won met zijn team, EVB, vorig jaar het toernooi.

Aan zomerse sferen was gisteravond (Vrijdag 23 juni 2017) geen gebrek, bij een aangename temperatuur onder een stralende zon was het perfect weer voor de 50 deelnemers om te volleyballen. Dankzij de mix van teams met verschillende niveaus werden er spannende wedstrijden gespeeld. Een extra prestatie werd geleverd door het winnende team: zij hadden de jongste deelnemer (10 jaar) van het toernooi in hun team.

BarendrechtNU en de Buurtsportcoach bedanken alle teams voor hun deelname aan de gezellige, sportieve, avond.

Beachcup

De Beachcup was het afsluitende toernooi van de Barendrecht Beachweek tussen 18 en 23 juni. De Barendrecht Beachweek werd mede mogelijk gemaakt door: De gemeente Barendrecht, KV Vitesse, Spirit Beach, Buurtsportcoach Barendrecht, Stichting KijkopWelzijn en Barendrechtnu.nl