HEMA opent 10 nov vernieuwde winkel op Middenbaan: Gratis mini-tompouces voor eerste klanten

BARENDRECHT – HEMA opent aanstaande donderdag (10 november) om 10.00 uur haar vernieuwde winkel aan de Middenbaan 36, in het centrum van Barendrecht. De winkel telt 400 vierkante meter en is ingericht volgens het nieuwste HEMA-winkelconcept. Wat niet verandert is het vertrouwde HEMA-assortiment en het winkelteam.

De oude HEMA-locatie op de Middenbaan 114-116 sloot afgelopen zaterdag 5 november haar deuren. De verplaatsing naar het nieuwe pand in de passage op de Middenbaan is een stap naar een ruimere winkel. Deze winkel is ruimer van opzet en is op een aantal assortimentsonderdelen ook groter geworden. Zo is in deze nieuwe HEMA-winkel ook een gordijnafdeling te vinden.

Winkelconcept

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer (COO) HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er een volledig vernieuwde en moderne HEMA wordt geopend in Barendrecht centrum. De verhuizing bood ons een uitgelezen kans om de nieuwe locatie in te richten volgens het laatste winkelconcept. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs.

Opening

Op de openingsdag deelt het HEMA-team gratis mini-tompouces uit aan de eerste klanten. Machiel: “Het apetrotse winkelteam heet hiermee al onze vertrouwde én nieuwe klanten van harte welkom in de winkel. Graag wens ik het team veel succes toe met deze prachtige winkel.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »