HEMA Outlet Middenbaan gesloten, 'gewone' HEMA verhuist naar outlet pand

BARENDRECHT – Eind 2021 opende HEMA een Outlet winkel op de Middenbaan. Het toentertijd lange tijd leegstaande pand van Miller Monroe werd omgebouwd tot HEMA Outlet en opende in november 2021 de deuren. De HEMA grenzende aan het gemeentehuisplein bleef afgelopen jaar ook open.

Twee weken geleden (vrijdag 26 augustus) zijn de deuren van de HEMA Outlet op de Middenbaan weer gesloten, maar deze zullen binnenkort weer open gaan als ‘normale’ HEMA winkel. De HEMA aan de kop van de Middenbaan gaat namelijk verhuizen naar de outlet locatie in de overdekte passage (boven de Jumbo supermarkt). Naar verwachting opent de nieuwe locatie in november.

De HEMA in het pand tegenover Theater het Kruispunt zal op dat moment de deuren sluiten. Dit gebouw zal dan volledig leeg staan, de bovenburen van de ING zijn hier in de zomer van 2021 al vertrokken. Het is nog niet bekend of er al een andere partij is gevonden om intrek te nemen in (een deel van) het gebouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »