ING sluit eind juli kantoor en pinautomaat op Middenbaan

BARENDRECHT – De ING Bank heeft aangekondigd het kantoor op de Middenbaan in Barendrecht te sluiten. Op vrijdag 30 juli om 16:00 uur sluiten de deuren van het kantoor definitief.

Gisteren liet de bank al weten dat de pinautomaat zou gaan verdwijnen en dat klanten voortaan in het kantoor geld konden opnemen. Deze mededeling is inmiddels weer weggehaald nu bekend is dat het hele kantoor zal sluiten.

Update: Ook vandaag (Donderdag 15 juli 2021) bekend gemaakt: Rabobank sluit 1 december kantoor en pinautomaat aan de Kopenhagen in Barendrecht

Service

Als alternatief voor de geldautomaat verwijst de ING klanten naar geldautomaten op de Middenbaan bij winkeliers: The Read Shop (Middenbaan 82) en Primera (Middenbaan 54). Deze pinautomaten zijn alleen tijdens openingstijden van de betreffende winkels bereikbaar.

ING verwijst klanten van het ING-servicepunt naar de Primera in de Carnisse Veste (voor het installeren en activeren van Mijn ING en de Mobiel bankieren App en ‘met veel andere dagelijkse bankzaken‘).  Het dichtstbijzijnde ING kantoor (afhalen van wachtwoorden/pincodes en financieel advies) is gelegen aan de Groeninx van Zoelenlaan 125 in Rotterdam.

Op de poster die gisteren (Woensdag 14 juli 2021) op de winkel hing verwees de ING klanten voor het dichtstbijzijnde servicepunt nog door naar de Slinge 409 in Rotterdam (winkel van The Read Shop). Deze poster is inmiddels weer weggehaald.

De afgelopen jaren verdwenen meerdere openbaar toegankelijk pinautomaten van o.a. de Rabobank, ABN Amro en ING Bank uit het straatbeeld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »