Anytime Fitness aan het Middeldijkerplein officieel geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdagmiddag vond de officiële opening plaats van de nieuwe 24/7 fitness ‘Anytime Fitness’ aan het Middeldijkerplein. De fitnessruimte was al sinds april van dit jaar in gebruik, maar gistermiddag (Zaterdag 6 juli 2019) werd de officiële openingshandeling verricht door burgemeester van Belzen.

Omwonenden, geïnteresseerden en mogelijk toekomstige sporters waren tussen 12:00 en 17:00 uur welkom om de fitness van binnen te komen bekijken.

Anytime Fitness

Eigenaar Michel Gonlag: “Wie sport bij Anytime Fitness weet dat hij of zij altijd terecht kan in de club om door lichamelijke inspanning even geestelijk te kunnen ontspannen. Al honderden in en om de Barendrechtse wijk Carnisselande hebben de stap genomen en maken gebruik van de moderne fitness equipement bij Anytime Fitness Barendrecht aan het Middeldijkerplein. Het is een pure Barendrechtse aangelegenheid, want de professionele topapparaten in de club zijn afkomstig van het eveneens in Barendrecht gevestigde wereldmerk Life Fitness.

Eveneens eigenaar van Anytime Fitness Barendrecht, Patrick den Hertog: “Wie lid wordt van Anytime Fitness, ontdekt al spoedig dat het veel meer is dan een fitnessclub alleen. Binnenkort kunnen de leden ook voedingsadviezen krijgen en bovendien gebruik kunnen maken van remote coaching door diezelfde trainers.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »