Anytime Fitness aan het Middeldijkerplein opent in tweede helft van april

BARENDRECHT – Al enige tijd is bekend dat Barendrecht een 24/7 fitness krijgt aan het Middeldijkerplein (Carnisse Veste). Alleen is al lange tijd de vraag wannéér deze vestiging de deuren zou openen. Inmiddels heeft de fitnessketen bekend gemaakt dat de vestiging in Barendrecht haar deuren in de tweede helft van april gaat openen.

Omwonenden op het Middeldijkerplein hebben de afgelopen weken talloze werklui de locatie bij de entree van het winkelcentrum zien ‘strippen’ en inmiddels is begonnen met de opbouw en inrichting van de fitnessclub. Afgelopen weekenden is voor de deur van het in aanbouw zijnde sportcentrum de voorverkoop van lidmaatschappen begonnen. De komende weken is daar nog te zien hoe het moderne (Spaanse!) design van Anytime Fitness vorm gaat krijgen.

Begin april zullen de fitness-toestellen van het eveneens in Barendrecht gevestigde Life Fitness worden geïnstalleerd. Dit zijn natuurlijk voor de fitness-kenners de blikvangers van de locatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »