Leerlingen Dalton Lyceum rennen bijna €10.000 bij elkaar voor het goede doel

BARENDRECHT – De leerlingen van de brugklassen en van de tweede klassen van het Dalton Lyceum hebben een record bedrag opgehaald tijdens twee sportieve activiteiten.

Terwijl de eerste zomerse dagen voor tropische omstandigheden zorgden, renden de leerlingen van de brugklassen zich in het zweet tijdens de sponsorloop en de leerlingen van de tweede klassen hebben zich uitgeput door zo vaak mogelijk de stormbaan te trotseren. Dit alles om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor drie goede doelen.

Cheques

Het totaalbedrag komt terecht bij Stichting Ferenc, Stichting Pipa uit Barendrecht en Roparun team 128 van Dalton Lyceum Barendrecht. De klas met het hoogst ingezamelde bedrag is V1B.

Drie leerlingen reikten gisteren (Maandag 8 juli 2019) de cheques uit aan de drie vertegenwoordigers van de genoemde stichtingen: “Mede namens Stichting Ferenc, Stichting Pipa uit Barendrecht en Roparun team 128 van DLB willen wij iedereen bedanken voor de bijdrage en uiteraard niet te vergeten onze leerlingen voor hun enorme inzet.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Onderwijs« | »