Dubbel feest bij viering van 1-jarig bestaan Theehuys Polderzicht

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen weekend werd in de Barendrechtse Zuidpolder het 1-jarige bestaan van Theehuys Polderzicht gevierd. In een feestelijk aangekleed Theehuys ontvingen de winnaars van de kleurwedstrijd hun prijs uit handen van Mevrouw Tuit, de Theehuys mascotte.

Tijdens het weekend werden voor het eerst theeproeverijen georganiseerd. Verspreid over 4 sessies hebben inmiddels al zo’n 50 deelnemers deelgenomen, het plan is om iedere maand een theeproeverij te gaan houden.

Dubbel feest

Behalve het 1-jarige bestaan mocht eigenaresse Lyan Leeuwenburg afgelopen zaterdag de prijs voor beste start-up in de BAR regio in ontvangst nemen tijdens het BAR Business Gala. De award hiervan werd trots getoond in het Theehuys, tussen de cadeau’s van de (vaste) gasten van de horecagelegenheid.

Trouwlocatie

Aankomende week staat er weer een feestelijke gebeurtenis in het Theehuys op het programma: de locatie zal worden aangewezen als officiële trouwlocatie in Barendrecht, zo vertelde een trotse Lyan Leeuwenburg. Volgende maand zal wethouder van der Linden al het eerste huwelijk voltrekken op de locatie in de Zuidpolder.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »