9 feb: Vriendjes en vriendinnetjesdag bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Op vrijdag 9 februari mogen alle leden van de Leerlingenorkesten, de BlokfluitKids en de SlagwerkKids een aantal vriendjes en/of vriendinnetjes meebrengen. We houden dan een feestelijke repetitie waarbij iedereen wat te doen heeft

Heb je geen vriendje of vriendinnetje bij de Harmonievereniging en wil je wel eens kijken wat daar allemaal gebeurt dan ben je van harte welkom (vanaf 6 jaar). Het is niet noodzakelijk dat je een instrument bespeelt want als je het leuk vindt om dit komend seizoen te gaan doen kan je voor alle instrumenten uit de harmoniebezetting terecht en krijg je een gratis les bij de muziekgroep voor beginners.

Vriendjes en vriendinnetjesdag

Kom op 9 februari van 15.45 tot 17.00 uur eens kijken en meedoen in Het Trefpunt, want dirigent Ivo Kouwenhoven en slagwerkdocent Martin de Greef krijgen het voor elkaar dat iedereen die nog nooit iets met muziek heeft gedaan zich een volwaardig lid van het orkest of de groep zal voelen! Na de repetitie mag je zelfs instrumenten uit proberen, neem gerust je vader of moeder mee.

Als je al een tijdje blokfluit speelt en je wilt naar een ander instrument overstappen dan ben je ook welkom. Er zijn, afhankelijk van de leeftijd, mogelijkheden om direct al op een ander instrument lessen te gaan volgen of met een groep mee gaan spelen waar je verschillende instrumenten kan uitproberen.

Verder is de Harmonievereniging voor festival Muziek Centraal op 17 maart in Het Kruispunt nog op zoek naar blokfluitleerlingen en vioolleerlingen die al een beetje kunnen spelen en de blokfluitgroep op vrijdag en het OpstapOrkest op woensdag komen versterken.

Je kan in de maanden februari en maart iedere vrijdagmiddag gratis mee komen spelen met de blokfluitgroep van 15.45 tot 16.25 uur en vioolleerlingen op woensdag van 14.10 tot 14.40 uur . Op 17 maart zal ’s middags tussen 14.00 en 14.30 uur een optreden worden gegeven in de grote zaal van het Kruispunt met zoveel mogelijk blokfluit- en vioolspelers en het Leerlingen- en OpstapOrkest.

Informatie

Inlichtingen en opgeven kan liefst zo spoedig mogelijk bij secretaris /leerlingencoach Maria Prooi per mail: secretaris@harmoniebarendrrecht.nl. of bel 06 42412638. Kijk ook eens op de site van de vereniging harmoniebarendrecht.nl .Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »