Winnaars ondernemersprijzen BAR-regio, Theehuys Polderzicht start-up van het jaar

BARENDRECHT – Tijdens de tweede editie van het BAR Business Gala werden gisteravond (Donderdag 1 februari 2018) de winnaars van de vijf ondernemersprijzen van de BAR-regio bekend gemaakt. De zaal in Van der Valk Hotel Ridderkerk was volledig uitverkocht en gevuld met ruim 210 ondernemers uit de BAR-regio in feestelijke kleding. De avond werd gepresenteerd door Harry-Jan Bus.

Er waren in totaal vijftien ondernemers uit de BAR-regio die nog in de race waren voor de felbegeerde titels. Na elke gang van het diner werd een prijs uitgereikt door een vertegenwoordiger van de awardsponsor.

Winnaars

De winnaars op rij:

  • VBO Ondernemer van het Jaar: Thod Binder van Binder Groenprojecten
  • ViZi Zakenvrouw van het Jaar: Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveldt-van der Hoef van Zusss
  • RONDO Toffe Peer Award: Jurrien Smeets van Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg (Barendrecht)
  • Quooker Innovatie Award: Ida Hendriks van Growwizzkids
  • Rabobank Start-up van het Jaar: Lyan Leeuwenburg van Theehuys Polderzicht (Barendrecht)

De winnaars namen niet alleen de titel in ontvangst, maar ook de awards, goodiebag en bloemen. Tot in de late uurtjes kon men genieten van de feestelijke sfeer en het eten en drinken.

Ondernemersprijzen BAR

De Stichting Ondernemersprijs BAR-regio heeft zich tot doel gesteld jaarlijks vijf ondernemersprijzen uit te reiken. Het bestuur wordt gevormd door Matthé van Tour, Danielle de Wilde, Jettie Bourquin, Jan Willem van Hellemond, Diana van Nugteren en Sonja Harteveld. Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn als hoofdsponsor betrokken bij de Ondernemersprijzen BAR.

De ondernemersprijzen stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan onderscheidend ondernemerschap in de BAR-regio als voorbeeld voor andere ondernemers.

Foto: Winnaars van de ondernemersprijzen 2017-2018 (Fotografie via: Stichting Ondernemersprijs BAR-Regio/Jos Wesdijk)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »