Bewoners Borgstede en De Elf Ranken op pad met medewerkers AH

BARENDRECHT – “Zó leuk, praktisch en eenvoudig is maatschappelijk verantwoord ondernemen dus!“, aldus Pia van Dalen van Stichting Present Barendrecht. Vandaag, op Nationale theedrinkdag, gingen medewerkers van Albert Heijn Carnisse Veste en van Albert Heijn Middenbaan op pad met bewoners van Laurens Borgstede en van Laurens De Elf Ranken.

Ontmoeten

De ouderen werden opgehaald en wandelend en met rolstoelen ging het naar de twee Barendrechtse vestigingen van Albert Heijn. Daar stonden gedekte tafels klaar en werd genoten van koffie, thee of fris met iets lekkers erbij. Winkelend publiek werd uitgenodigd om aan te schuiven en om elkaar te ontmoeten.

Na een rondleiding achter de schermen van AH ging het weer huiswaarts, maar niet zonder rijkelijk gevulde goody bags en prachtige bossen bloemen. Pia: “André van Loo, Friso Arkenbout en Dennis van Waterschoot: héél erg bedankt voor de fijne samenwerking en óp naar de volgende projecten :) De gastvrijheid en hartelijkheid van jullie en jullie medewerkers richting de ouderen was hartverwarmend!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »