De winnaars van de ondernemersprijzen BAR 2016-2017

BARENDRECHT – [Foto’s] Tijdens een fantastisch BAR Business Gala werden gisteravond (Donderdag 9 februari 2017) de winnaars van de vijf ondernemersprijzen van de BAR-regio bekend gemaakt. De zaal in Van der Valk Hotel Ridderkerk was volledig uitverkocht en gevuld met ruim 210 ondernemers uit de BAR-regio. De sfeer was goed, het 5-gangendiner heerlijk en de avond werd met veel humor gepresenteerd door Harry-Jan Bus. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de Flamingos.

Winnaars

Er waren in totaal vijftien ondernemers uit de BAR-regio die nog in de race waren voor de felbegeerde titels. Na elke gang van het diner, werd een prijs uitgereikt door een vertegenwoordiger van de awardsponsor. De winnaars op rij:

  • VBO Ondernemer van het Jaar: Michael de Rouw van VBE Group.
  • ViZi Zakenvrouw van het Jaar: Jolanda den Otter van LCS Piping B.V.
  • RONDO Toffe Peer Award: Wil Sierat van Sierat Administratiekantoor BV.
  • Quooker Innovatie Award: Derrick van Welie en Bert Plomp van Rocateq.
  • Rabobank Start-up van het Jaar: Marjan van Dongen en Dennis Meerhof van Concept Unie.

Zij namen niet alleen de titel in ontvangst, maar ook prachtige awards, goodiebags, bloemen en een pruimenboom. Tot in de late uurtjes kon men genieten van de feestelijke sfeer en het goede eten en drinken.

Ondernemersprijzen BAR

De Stichting Ondernemersprijs BAR-Regio heeft zich tot doel gesteld jaarlijks vijf ondernemersprijzen uit te reiken. Het bestuur wordt gevormd door Matthé van Tour, Danielle de Wilde, Jettie Bourquin, Jan Willem van Hellemond en Diana van Nugteren. Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn als hoofdsponsor betrokken bij de Ondernemersprijzen BAR. De ondernemersprijzen stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan onderscheidend ondernemerschap in de BAR-regio als voorbeeld voor andere ondernemers.

Foto’sBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »