Nieuwe oversteekplaats en parkeerterrein Dierensteinweg klaar

BARENDRECHT – [Foto’s] Langs de Dierensteinweg is naast het terrein van Schietvereniging De Vrijheid een nieuw parkeerterrein aangelegd. Door de komst van het LOC (Lokaal Opleidingen Centrum) is meer parkeergelegenheid nodig. Het nieuwe parkeerterrein voorziet in die behoefte. In totaal is er plek voor circa honderd auto’s en twee bussen. Het terrein is tevens bedoeld voor bezoekers van schietvereniging De Vrijheid en sportpark De Bongerd. Later dit jaar wordt het parkeerterrein van sportpark De Bongerd eveneens uitgebreid.

Oversteekplaats

Het nieuwe parkeerterrein is bereikbaar via het verkeersplein ter hoogte van de inrit van sportpark De Bongerd. Om veilig vanaf het parkeerterrein bij het LOC en De Bongerd te komen, is een oversteekplaats aangelegd. Rondom de oversteekplaats zijn verkeersdrempels aangelegd. De energiezuinige LED-verlichting in het wegdek gaat aan als er een voetganger aankomt. Tevens staan naast de oversteekplaats waarschuwingsborden met verlichting.

LOC

Onderwijscluster Heerkens van Bavel Bouw is in april 2014 gestart met de nieuwbouw van het Lokaal Opleidingen Centrum dat in augustus 2015 de deuren van de nieuwe school aan de Dierensteinweg opent.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »