Gebakken spons gebakken lucht?

BARENDRECHT – Het bericht van BarendrechtNU over de meldingen van gebakken spons is inmiddels duizenden keren bekeken. Dit heeft de afgelopen dagen geleid tot een stroom van nieuwe meldingen met andere spons-locaties. Meldingen met voldoende informatie zijn toegevoegd aan het eerdere artikel.

Echter, vandaag (Woensdag 25 maart 2015) liet de gemeente Barendrecht weten één geval te hebben onderzocht. Hieruit bleek dat bij die enkele vondst het in ieder geval niet om gebakken spons ging: “Berichten over gebakken spons in Barendrecht zijn niet officieel bevestigd. De politie heeft 1 geval onderzocht en geconstateerd dat het in dit geval géén gebakken spons betrof. Dit wil niet zeggen dat er op andere locaties geen gebakken spons ligt. Wij vragen u verdachte objecten (gebakken spons) in de buitenruimte te melden bij de gemeente.

Tips

Tips en meldingen blijven ook bij BarendrechtNU welkom om het overzicht te bewaren Het artikel is begonnen en nog steeds bedoeld om hondeneigenaren te waarschuwen voor mogelijk gevaar. Zorg in ieder geval bij het aantreffen dat dit bij de gemeente wordt gemeld en ze dit verder kunnen uitzoeken. BarendrechtNU kan inventariseren en waarschuwen, maar geen controle uitvoeren op het aangetroffen stukje. Kortom, wees in ieder geval voorzichtig en oplettend bij het uitlaten van uw huisdier(en).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »