Opbrengst GreensParade festival 2014 gedoneerd

BARENDRECHT – Op zaterdag 27 september 2014 organiseerde Stichting GreensParade de 3de editie van het gelijknamige festival in het Carnisserpark op de geluidswal in Barendrecht. Het gezellige festival heeft als doel haar bezoekers te inspireren tot een gezonde en duurzame levensstijl. De opbrengsten van de activiteiten van Stichting GreensParade werden dit jaar geschonken aan Stichting Daniel den Hoed ter ere van hun 100- jarig jubileum in 2014.

Grote Inzamelingsdag

Oncologisch Instituut Daniel den Hoed bestaat 100 jaar en dat werd gevierd met de grootste campagne Maak Kanker Kansloos. Op vrijdag 31 oktober werd bij Erasmus MC tijdens de Grote Inzamelingsactie de cheque door de voorzitter Henk Ferdinandus en Kevin Huizer van Van Gelder Nederland aan Sjoerd Pleijsier uitgereikt (foto). De opbrengst van het GreensParade festival was totaal € 1.750,- en dat bedrag is opgebracht door Van der Valk hotel Ridderkerk, met de verkoop van het GreensParade menu, door Van Gelder Nederland met de verkoop van de goed gevulde groeten en fruit tassen en het inschrijfgeld van de GreensRun.

Totale opbrengst

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van de gemeente Rotterdam heeft tijdens de Grote Inzamelingsactie de cheque onthuld. De totale opbrengst bedraagt € 2.306.850. Ferdinandus en Huizer zijn trots dat zij een bescheiden bijdrage aan de totale opbrengst hebben mogen leveren en danken alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »