Proeven, leren, zien en spelen op het GreensParade Festival in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vandaag (Zaterdag 27 september 2014) vond de derde editie plaats van het GreensParade Festival: een evenement in het teken van een gezonde en duurzame levensstijl. De dag werd dan ook sportief geopend met de GreensColorRun en de GreensRun. Het festival werd om elf uur vanochtend (Zaterdag 27 september 2014) officieel geopend met demo’s door leden van Gymnastiekvereniging Barendrecht.

Fotoalbums

Zie het artikel over de Greens(Color)Run voor de foto’s en video van die activiteit.

GreensParade Festival

Vandaag hebben honderden bezoekers kunnen genieten van een gezellige dag in het Carnisserpark, de locatie waar het GreensParade Festival plaats vond. Er waren de hele dag muziek- en dansoptredens. Ook werden er demonstraties gegeven door lokale sportverenigingen, waaronder judo en ritmisch gymnastiek.

Bij de marktkraampjes langs de rand van het festival kon je terecht om verse producten te proeven en kopen. Een sinaasappeltje, een tomaat of liever een soepje? Er was een ruim aanbod van vers voedsel dat was omgetoverd tot lekkere hapjes.

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen was er een hoop te beleven: klimmen, rennen, springen en creatief aan de slag met diverse voedsel producten (o.a. versproducten en cupcakes). Dankzij het mooie weer werd er veel gebruik gemaakt van de kinderactiviteiten. Vooral de grote en hoge trampolines waren erg populair onder de jeugdigen.

Kookdemonstraties

Verspreid over de dag werden er een aantal kookdemonstraties gegeven, onder andere door Junior Masterchef Rick de Leeuw en 24Kitchen chefkok John Gerdsen.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »