Woningadvertentie Mr. Lohmanstraat ingetrokken: 1500+ geïnteresseerden voor 14 woningen moeten opnieuw reageren

BARENDRECHT – Afgelopen maandag publiceerde Patrimonium Barendrecht in totaal 22 nieuwbouw woningen aan de Mr. Lohmanstraat op Woonnet Rijnmond: In één cluster werden 8 woningen aangeboden voor huidige inwoners van Barendrecht en in het andere cluster 14 woningen die ook voor niet-Barendrechters waren. Op de 14 woningen in dit laatste cluster was gistermiddag (Woensdag 13 april 2022) al ruim 1530 keer gereageerd.

Op het cluster van 8 woningen -die met voorrang voor inwoners uit Barendrecht- zijn momenteel al 536 reacties binnengekomen bij Woonnet Rijnmond. Dit cluster blijft ongewijzigd en tot vanavond (Donderdag 14 april 2022) 20:00 beschikbaar om op te reageren.

Advertentie ingetrokken

Patrimonium Barendrecht heeft vanmiddag (Donderdag 14 april 2022) laten weten de advertentie voor het tweede cluster van 14 woningen in te trekken: “De advertentie op basis van inschrijfduur leidde tot veel reacties van woningzoekenden met urgentie. Hierdoor zouden geen woningen overblijven voor woningzoekenden met een inschrijfduur.

De advertentie op basis van ‘inschrijfduur’ is daarom ingetrokken en vanavond (Donderdag 14 april 2022) om 20.00 uur tot en met zondagavond 17 april 20.00 uur zullen de woningen opnieuw worden aangeboden, maar dan op basis van het ‘Wens en Wacht’-model. Hierbij bepaalt patrimonium zelf wie op welke plek in de wachtrij komt. Reacties op basis van ‘Wens en Wacht’ tellen ook niet meer voor de (max) 2 reacties die woningzoekenden tegelijkertijd op andere woningen kunnen plaatsen, waardoor woningzoekenden ondertussen kunnen blijven reageren op andere woningen.

Patrimonium: “Hiermee willen we zowel woningzoekenden met urgentie als woningzoekenden met inschrijfduur een kans geven op een van deze appartementen. Onze excuses voor het ongemak.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »