Vaccinatielocatie Barendrecht na ruim 53.000 prikken gesloten: Burgemeester bedankt medewerkers

BARENDRECHT – Vanmiddag (Zondag 18 juli 2021) is de vaccinatielocatie in de Bongerdhal in Barendrecht gesloten. Op donderdag 13 mei werd de sporthal door de GGD in gebruik genomen voor het corona vaccinatieprogramma. Nadat vandaag (Zondag 18 juli 2021) nog eens 1.100 mensen een vaccinatie hebben ontvangen zijn er in de afgelopen (ruim) 2 maanden in totaal 53.300 prikken gezet op de locatie in Barendrecht.

De locatie in Barendrecht werd vanmiddag om 17:00 uur gesloten, vanaf morgen (Maandag 19 juli 2021) zullen de vaccinatie priklijnen in de sporthal weer worden opgeruimd.

Bedanken

Burgemeester van Belzen bezocht de vaccinatielocatie gistermiddag (Zaterdag 17 juli 2021) om de vaccinatiemedewerkers, ondersteuning en organisatie te bedanken voor hun inzet. “Ik wil jullie hartelijk danken voor de topprestatie die hier geleverd is.“, aldus de burgemeester die zelf ook twee prikken heeft gehad op de vaccinatielocatie in Barendrecht: “Ik heb dus met eigen ogen kunnen zien hoe professioneel en geolied dat hier verliep.

De periode van vaccineren is zonder incidenten verlopen. Bij de politie zijn geen melding gekomen en ook verkeersregelaars en beveiliging hebben ongestoord hun werk kunnen doen. Van Belzen: “Ik wil een ieder die op enige manier, in wat voor vorm dan ook, een bijdrage heeft geleverd in de afgelopen periode, ook namens het gemeentebestuur van Barendrecht, heel hartelijk bedanken. Dit is echt een topprestatie.” De GGD kijkt eveneens terug op een “fantastisch mooie en succesvolle campagne” op de locatie in Barendrecht.

Artikelfoto: Burgemeester van Belzen overhandigde gistermiddag (Zaterdag 17 juli 2021) een bos bloemen aan de vaccinatiemanager van de GGD in de BongerdhalBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »