Vaccinatielocatie sporthal De Bongerd van start met prikken door huisartsen

BARENDRECHT – [Foto’s] De eerste tientallen bezoekers hebben vanochtend (Vrijdag 9 april 2021) hun eerste vaccinatie gehad in sporthal de Bongerd. Wethouder Roopram (volksgezondheid) bracht vanochtend (Vrijdag 9 april 2021) een bezoek aan de locatie en sprak met de organisatie, huisartsen en medewerkers op de priklocatie. De vaccinatielocatie in Barendrecht zal in de loop van de maand (naar verwachting) ook door de GGD gaan worden gebruikt voor het vaccineren.

De eerste bezoekers ontvingen om 09:00 uur vanochtend (Vrijdag 9 april 2021) hun eerste prik in één van de 8 priklijnen (momenteel nog niet allemaal in gebruik). Na de vaccinatie moeten mensen nog een kwartier plaatsnemen in de wachtruimte, om te zorgen dat ze zich goed blijven voelen direct na de prik. Hier is ook de EHBO post ingericht voor eventuele hulp.

Artikelfoto: De organisatoren, wethouder Roopram en de huisartsen bij de priklijnen in sporthal De Bongerd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »