Eerste paal geslagen van ERF357: 'Bouw van luxe woningen aan de Voordijk feestelijk gestart'

BARENDRECHT – Afgelopen woensdag vierden kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van woningbouwproject ERF357 in Barendrecht. Als officiële handeling sloeg wethouder Peter Luijendijk van de gemeente Barendrecht de ‘eerste’ paal.

KIKX Development is de uitdaging aangegaan om de stilgevallen plek aan de Voordijk nieuw leven in te blazen. Het resultaat is de ontwikkeling ‘ERF 357’. De woningen worden gebouwd door Mattone Bouwbedrijf, naar verwachting zullen de woningen in het najaar van 2019 worden opgeleverd.

Eerste paal

Alvorens de wethouder de heistelling betrad om de eerste paal te slaan, hebben de wethouder en Sjoerd Harsveldt van KIKX Development BV zich gericht tot de toekomstige bewoners en overige betrokkenen. Nadat de paal in de grond zat was er tijd om elkaar nader te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

De naam `ERF357` verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De woningen worden gebouwd tussen nieuwbouwlocatie Carnisser Hoeck en de Voordijk (langs de Carnisser Baan).Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »