Begin 2017 start bouw van 10 'luxe design woningen' langs de Voordijk

BARENDRECHT – Vanaf begin 2017 zullen er 10 luxe design woningen vanaf 180 m2 woonoppervlak worden ontwikkeld in Barendrecht. Aan de Voordijk (thv nummer 357) worden een twee-onder-één-kapwoning en 8 geschakelde woningen gebouwd in een klassieke boerderij-opstelling.

De woningen kenmerken zich door een zeer moderne bouwstijl, zijn uiterst duurzaam en voorzien van een hoog wooncomfort. Daarnaast krijgen kopers de mogelijkheid om hun woning volledig naar eigen wens af te laten werken“, aldus de projectontwikkelaar KIKX. Prijzen van de woningen beginnen bij €450.000 en lopen volgens informatie op de website op tot €600.000 of desgewenst hoger.

ERF357

De naam ERF357 verwijst naar de boerderij-indeling van het terrein en het adres aan de Voordijk. De buitenruimte zal worden ontworpen door een landschapsarchitect. “Dankzij de kleinschaligheid van het project en doordat het erf slechts één toegangsweg heeft zijn rust en veiligheid gewaarborgd.” De woningen worden gebouwd tussen nieuwbouwlocatie Carnisser Hoeck en de Voordijk (langs de Carnisser Baan)

De voorverkoop van de woningen gaat medio maart 2017 van start.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »