Voedselbank uit de brand geholpen met nieuwe opslagcontainer na verwoestende brand

BARENDRECHT – Eerder dit jaar, op 1 oktober, ging de opslag van de Voedselbank Barendrecht aan de Klarinetweg in vlammen op. Vermoedelijk werd de brand aangestoken. Voedselbank in Barendrecht “Ach, ’t is maar een berging, denkt u misschien. Toch zat de Voedselbank ontzettend onthand. Gereedschap, een hogedrukspuit, papiercontainer en kratten waren we kwijt

Inmiddels heeft de gemeente Barendrecht de afgebrande rommel laten opruimen. En nu, twee maanden later staat er een nieuwe berging.

Container

Stefan Wesdijk van Hamburg Verhuur heeft aan de Voedselbank een twintig voet container geschonken. Compleet met verwarming en verlichting. Het vervoer van deze container is gratis verzorgd door Van der Sluis Transport, vaste transporteur voor Hamburg Verhuur. De voedselbank is ontzettend blij met dit gebaar. Door actieve bemiddeling van de Barendrechtse Uitdaging kwam deze match tot stand.

Het volgende cadeau kwam van Schildersbedrijf Nieuwe Waterweg. Zij gaven geld om het verbrande gereedschap en de hogedrukreiniger te vervangen. “Deze klus klaarden we bij Karwei Barendrecht-Reijerwaard die ons een flinke korting gaf. Daarmee is de decembermaand een kadomaand bij uitstek, zodat wij onze klanten kunnen blijven helpen.“, aldus de voedselbank

Wilt u, of uw bedrijf, ook de Voedselbank Barendrecht helpen? Neem dan contact op met Aad de Lange, voorzitter van de Voedselbank (voorzitter@voedselbankbarendrecht.nl)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »