Hond aangereden op Erkens-Akker, automobilist doorgereden

BARENDRECHT – Gistermiddag (Dinsdag 4 december 2018) rond 17:20 uur is een hond door een auto aangereden op de hoek van de Erkens-Akker en van Koetsveld-Akker in Barendrecht. Het dier raakte lichtgewond aan zijn voorpoot (foto).

De aanrijding gebeurde bij de groenstrook aan de zijkant van de weg. “De aanrijding heb ik zelf zien gebeuren reed mij voor de sokken. Gebeurde op de groenstrook bij Erkens-Akker“, aldus het baasje van de hond. De hond kwam tijdens het uitlaten vanaf de groenstrook terug naar zijn baasje toen tegelijkertijd de auto aan kwam rijden en tegen de hond aan reed.

De eigenaar van de hond is nu op zoek naar de bestuurder van de auto: “Zou de eigenaar van een donkere (zwarte of donkerblauwe) Volvo C70 type 2000 zich kunnen melden gezien het feit dat u mijn hond heb aangereden en niet even de moeite heb genomen om uit te stappen maar gewoon bent doorgereden de van Koetsveld-Akker op.” Bent/kent u de bestuurder? Neem dan contact op met BarendrechtNU om met elkaar in contact te komen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »