Door brand getroffen Voedselbank Barendrecht zoekt hulp bij vinden van nieuwe berging

BARENDRECHT – Afgelopen zondag op maandagnacht werd de Voedselbank in Barendrecht getroffen door een grote brand op hun locatie aan de Klarinetweg. De hevige brand, die zeer waarschijnlijk is aangestoken, legde de berging (+inhoud) van de stichting volledig in as.

De Barendrechtse Uitdaging is nu voor de Voedselbank op zoek naar een alternatieve opslagmogelijkheid: “Voor Stichting Voedselbank Barendrecht zijn wij op zoek naar een 20 voet container! Afgelopen week is de berging waar onder andere gereedschappen en andere spullen in opgeslagen lagen tot de grond toe afgebrand. Wie kan hierbij helpen? Wie kent een ondernemer in zijn netwerk die deze vraag kan opvullen???“, aldus Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Linda Sanders, nummer 06-53697475 of via: info@barendrechtseuitdaging.nl

Update 6 okt: Linda Sanders: “Meerdere bedrijven hebben zich al gemeld voor een mogelijke container. Deze gaan wij samen met Stichting Voedselbank Barendrecht benaderen om tot een goede oplossing te komen! Ook heeft het bedrijf ALLSAFE Mini Opslag Ridderkerk opslagruimte beschikbaar gesteld voor een aantal maanden. Fantastisch dat bedrijven zo snel in actie komen voor hun medemens! Wij houden u op de hoogte!!
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »