Open Huis bij KunstCreatief Barendrecht: Zelf 3D tekenen met een 'pen'

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 1 september 2018) organiseerde KunstCreatief Barendrecht (KCB) een open dag op de vestiging in De Baerne. Volgende week is er open huis van KCB in de Carnisse Haven (Noordersingel).

Creatief

Voor de kinderen en jongeren die lessen volgen bij Tekenen & Schilderen van kunstenaar Ruben Maalman of Striptekenen van kunstenaar Joeri van den Anker bij KunstCreatief, is het 3D tekenen al een bekend onderdeel van de lessen. In het nieuwe seizoen wordt er meer aandacht gegeven aan het tekenen met de tekentablet of de 3D pennen (foto). Je kunt je ook alvast aanmelden voor het nieuwe seizoen via kunstcreatief.nl

Volwassenen konden tijdens het Open Huis in de Baerne ook kennis maken met het 3D tekenen en ontwerpen via de laptop. Denk aan de mogelijkheden om een maquette van het ontwerp van je droomhuis, boot of auto te maken. Is je dierbaarste materiële bezit kapot? Mis je net het onderdeel wat nergens meer te koop is? Wil je jouw persoonlijke uitvinding in 3D uitvoeren? Maak dan je eigen ontwerp. Met een 3d printer is echt heel veel mogelijk. Ontdek de wereld van het 3D Ontwerpen bij BCK met expert Henk de Vlaam.

KunstCreatief heeft voor jong en oud een grote diversiteit in het aanbod van beeldende cursussen ook in gebouw de Baerne op de Buitenlandse Baan 1.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »