Eerste paal geslagen van nieuwbouwproject 'Het Nieuwe Jagthuys' aan de Lindehoevelaan

BARENDRECHT – Gistermiddag (Donderdag 12 juli 2018) is (symbolische) de eerste paal geslagen van ‘Het Nieuwe Jagthuys’. Op de bouwplaats aan de Lindehoevelaan werd in het bijzijn van o.a. kopers en projectbetrokkenen de start van het nieuwbouwproject gevierd.

Vorige maand werd de Van der Jagt garage die op deze locatie stond gesloopt. Bouwonderneming Stout realiseert Het Nieuwe Jagthuys in opdracht van projectontwikkelaar AKM Reales uit Barendrecht. Stout verwacht de appartementen in het 3e kwartaal van 2019 op te leveren.

Het Nieuwe Jagthuys

Op de bouwplaats langs de Lindehoevelaan, op de kop van de Middenbaan, worden de komende maanden 12 appartementen ontwikkeld. Al deze appartementen zijn al verkocht. Bouwonderneming Stout: “De hoogwaardig afgewerkte appartementen kunnen naar wens als een 3- of een 4-kamer variant worden uitgevoerd. De duurzame appartementen worden voorzien van het ZERO concept. Een concept waarbij de woning volledig energieneutraal functioneert. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

Update 14 septBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »