Optreden ZomerFeest Barendrecht 2017

BARENDRECHT – De organisatie van diverse evenementen in het centrum van Barendrecht (SEDOB) heeft onderstaande bericht ingezonden om alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers te bedanken voor hun bijdragen het afgelopen jaar. Daarnaast roept de stichting talenten (individuen en groepen) op om zich aan te melden voor optredens op deze evenementen in Barendrecht (muziek, zang, dans, cabaret, etc).

Ook is de stichting op zoek naar mensen die bereid zijn om mee te helpen bij de organisatie/uitvoering van de evenementen.

Lees hier het volledige ingezonden bericht:


Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht ( SEDOB) bedankt alle sponsoren, vrijwilligers, kraamhouders en bezoekers voor hun steun aan, inzet bij en bezoek van het Bevrijdingsconcert in de Dorpskerk op 5 mei, het ZomerFeest op 24 juni, het Bijzonder KerstFeest voor mensen met een verstandelijke beperking op 15 december (eveneens in de Dorpskerk) en uiteraard ook het WinterFeest van 16 december, dat iedereen nog vers in het geheugen ligt.

Zowel Zomer– als WinterFeest vonden traditiegetrouw plaats in de Oude Dorpskern van Barendrecht in en rondom het oudste gebouw, de trots van Barendrecht: de Dorpskerk. De stichting is ook trots op de locatie rondom de Dorpskerk, die in 2009 tot beschermd dorpsgezicht is uitgeroepen en wil deze locatie graag delen met veel bezoekers.

Om steeds weer vernieuwingen in te brengen is de stichting op zoek naar talentvolle (liefst) Barendrechters die dit talent aan de bezoekers willen tonen. Zij krijgen na een auditie de mogelijkheid om zich te presenteren op een van de feesten. Deze auditie kan door bijvoorbeeld het insturen van een filmpje zodat de organisatie een beeld krijgt van hetgeen wordt gebracht of door een auditie op locatie. De beste worden uitgenodigd op een van de evenementen. Zowel groepen als individualisten zijn van harte welkom op gebied van muziek, zang, dans, cabaret etc.

Om iedere jaar weer de evenementen te realiseren zijn ook altijd weer vrijwilligers nodig op zeer uiteenlopend gebied. Dit kan variëren van geluidstechniek, tenten opzetten , stoelen sjouwen, kerststal opbouwen en ga zo maar door. Wil je een keer helpen of wil je je voor meerdere evenementen aanmelden dan ben je van harte welkom. Aanmelden en filmpjes insturen kan naar info@sedob.nl

Kijk voor informatie over de feesten op www.sedob.nl

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van SEDOB


 Foto: Optreden tijdens het ZomerFeest 2017Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »