Archieffoto Immanuelkerk, Klarinetweg, Barendrecht

BARENDRECHT – De jaarlijkse Week van Gebed van 21 – 28 januari, wordt wereldwijd al sinds 1846 gehouden. In Barendrecht wordt deze door Hart voor Barendrecht voor het achtste jaar op rij georganiseerd.

Het thema van de Week van Gebed is ‘Recht door Zee’ en is ontleend aan het danklied van Mozes in Exodus 15 : 1 – 21 en is afkomstig uit het Caribisch gebied. Gods rechterhand leidde het volk Israël recht door de zee. De Caribische christenen zien tegenwoordig de hand van God actief in het beëindigen van slavernij en het bestrijden van onrecht. Bidden om recht en eenheid. Deze drijfveer overstijgt de verdeeldheid en brengt christenen bijeen.

Week van Gebed

Een week samen bidden met christenen uit verschillende kerken om bruggen te bouwen, in bewogenheid naar niet-christenen en in liefde naar medechristenen: “We nodigen een ieder hartelijk uit deel te nemen aan deze gebedsweek.” Elke avond van 19.30 – 20.30 uur is er gelegenheid mee te bidden.

De aanvang van de Week van Gebed wordt gehouden op zondagmorgen 21 januari in Carnisse Haven. Deze dienst wordt geleid door ds. Bert de Wit. Aanvang 10:00 uur. Bid mee! Van harte welkom!

De gebedssamenkomsten in Barendrecht vinden plaats op:

  • Zondagmorgen 21 januari Carnisse Haven, Noordersingel 30
  • Maandagavond 22 januari Maranathakerk, Dorpsstraat 178a
  • Dinsdagavond 23 januari WaterPortW4C, Middeldijkerplein 9
  • Woensdagavond 24 januari Immanuëlkerk, Klarinetweg 2
  • Donderdagavond 25 januari GKv in de Triomfatorkerk, Gebr. Meeldijk 150
  • Vrijdagavond 26 januari Carnisse Haven, Noordersingel 30

Voor meer informatie: weekvangebed.nl en hartvoorbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »