Een Bijzonder Kerstfeest in de Dorpskerk door het 'Bijzonder Muziek Werk'

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Afgelopen vrijdagavond vond het ‘Bijzonder Kerstfeest’ plaats in de Dorpskerk. Een traditie waarbij de afgelopen jaren speciaal één dag voor het WinterFeest voor mensen met (en zonder) beperking een muzikale kerstavond wordt georganiseerd.

De organisatie deze avond was geheel in handen van het Bijzonder Muziek Werk (BMW) van de Harmonievereniging. Het programma van de viering is samengesteld door een vrijwilligersgroep.

Kerstmuziek

Het Dagorkest van de Harmonievereniging zorgde voor de muzikale omlijsting. De Kelagio Singers uit Rotterdam kwamen op uitnodiging van de organisatie ook zingen tijdens de viering. Deelnemers van de Blije Kring, anderen met een verstandelijke beperking, familie, vrienden en geïnteresseerden (iedereen was welkom!) zaten in de Dorpskerk. Met elkaar werd tijdens het Bijzonder KerstFeest met muziek en spel het kerstfeest gevierd.

Zie ook: WinterFeest 2017 sfeerverslag van de lichtjesoptocht, VolksKerstZang en het Oeral Kozakkenkoor en WinterFeest 2017 sfeerverslag van de kerstmarkt, optredens en activiteiten
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »